Menu
EUR
Asperges traditioneel met ham, ei en boter

Asperges traditioneel met ham, ei en boter

Door: Martin Fennema Reacties: 0

Asperges met ham, ei en boter

INGREDIËNTEN:
4 personen

2 kg asperges
4 eieren
200 gram achterham
100 gram boter
1 kg aardappelen
peterselie

Bereiden:

1. Schil de asperges met een dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden en verwijder eventueel de onderkant. 

2. Breng water aan de kook in een ruime pan en voeg een klontje boter en wat zout toe. Voeg de asperges toe als het water kookt. Kook de asperges 10 min. en laat de asperges nog 10 min. in het hete kookvocht rusten. Schep de asperges met een grote schuimspaan uit de pan.

3. Kook ondertussen de aardappelen gaar en de 4 eieren.

4. Smelt de boter.

5. Leg de asperges, eieren, ham, aardappelen op het bord en giet de boter over de aardappelen, het ei en de asperges. Strooi wat peterselie over het bord voor de kleur en de smaak. 

Eet smakelijk!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €149,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »