Menu
EUR
Asperges met ham en mosterdvinaigrette

Asperges met ham en mosterdvinaigrette

Door: Cour du Vin Reacties: 0

Asperges met ham en mosterdvinaigrette

ingrediënten voor 4 personen
4 plakken gekookte ham

1 kg Asperges
2 el grove mosterd
1 el mosterd
6 el water
2 el witte wijnazijn
1 eigeel
3 dl olie
2 el fijngehakte bieslook

Schil de asperges. Snij de onderste harde twee centimeter af. Doe de asperges in een grote pan met koud water met een kleine eetlepel zout. Zet de deksel op de pan en breng het water aan de kook. Vier minuten laten koken. Zet dan het vuur uit. Snijd de ham in julienne. Meng de mosterd met het eigeel, het water, de azijn en de olie tot een vinaigrette. Meng daarna de grove mosterd erdoor. Serveer de asperges met de ham en mosterdvinaigrette en strooi er een beetje bieslook overheen.

Smakelijk eten!

Als je in een video wil zien hoe dit gerecht gemaakt wordt kijk dan op de website van vtm.be bij het programma de keuken van Sofie bij de recepten.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Bevestig je leeftijd

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken.

Ik ben jonger dan 18