Menu
EUR
Salade biet met geitenkaas

Salade biet met geitenkaas

Door: Martin Fennema Reacties: 0

Ingredienten (4 personen)

6 bieten
120g zachte geitenkaas
Peterselie en/of bieslook
Peper en zout
Halfvolle melk

Bereidingswijze

Kook de bieten met zout, schil ze en snijd ze in dunne plakjes.

Met behulp van uitsteekvormpjes (tussen de 4 en 5 cm voor mij), de sterretjes uit de bietenplakjes snijden.
Meng in een kom de geitenkaas met een beetje melk, peterselie en/of bieslook en peper door elkaar.
Smeer een laagje geitenkaas op twee sterretjes. Leg deze sterretjes op elkaar en dek af met een derde sterretje. Steek er eventueel een prikkertje in. Je kan ook per persoon een paar sterretjes op een bord leggen.
De biet die overblijft na het uitsteken kan je eventueel met een beetje geitenkaas pureren en op het bord als decoratie verwerken. 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €149,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »