Deze Chablis is gemaakt van wijnstokken van 65 jaar oud, dubbel Guyot gesnoeid, die 45 hl per ha opbrengen. Ze staan op een bodem van klei en kalksteen met zuidelijke ligging. Zoals de meeste witte wijnen in de Bourgogne wordt ook deze Chablis gemaakt van Chardonnay.
De druiven worden met de hand geoogst en voorzichtig geperst. Er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke gisten en de wijn wordt gefermenteerd in roestvrijstalen tanks met gecontroleerde temperatuur. De wijn rust een jaar of langer op de droesem in de tank voordat de wijn wordt gebotteld. De wijn wordt gezuiverd met bentoniet en licht gefilterd. Minimale sulfieten worden toegevoegd.
Krachtig met de geur van steenfruit en uitgesproken mineraliteit die doet denken aan oesterschelpen. Het samenspel tussen het rijpe fruit, de kracht en de zilte mineraliteit biedt veel opwinding. Een Chablis 1er Cru, sterk beïnvloed door zijn terroir, die nog lang mag ouderen.
Combineert prachtig met schelpdieren, gegrilde vis, sint-jakobsschelpen, garnalen, kipgerechten, hartige salades, gegrilde groenten en romige geiten- of schapenmelkkazen.