Een overheerlijke chardonnay die de zalm nog beter laat uitkomen. Een cabernet sauvignon die de smaak van perfect gegaard lamsvlees versterkt. De dessertwijn die de kers op de taart vormt. Echte kwaliteitswijnen tillen jouw menukaart naar een hoger niveau. Cour du Vin adviseert welke wijnen perfect samengaan met jouw gerechten.
Jouw horecazaak is uniek en je menukaart is uitzonderlijk. Gasten komen niet voor niets speciaal naar jou. Daar horen ook unieke wijnen bij: je wilt iets speciaals aanbieden. We adviseren op basis van jouw menukaart en laten het je graag zelf ervaren. Want jij kunt pas vol passie en enthousiasme unieke wijnen aanbieden als je hun smaak kent. Op basis van een proeverij kiezen we samen de wijnen passend bij jouw wijnkaart.
Ook zonder sommelier kun je gasten enthousiasmeren voor biologische kwaliteitswijnen. We helpen jou met het klaarstomen van je personeelsleden zodat zij precies weten welke wijn bij welk gerecht past. Pas als zij de wijn kennen, kunnen ze ‘m aan een ander aanbevelen.
Stel een wijnkaart samen die je horecazaak naar een hoger niveau tilt. Schakel ons in